1. www.sleepintime.com / Yeşil Sağlık ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi (Firma) tarafından

geliştirilen işbu Kişisel Verilerin Korunması Hakkındaki Gizlilik Politikası (bundan sonra

‘’Politika’’ olarak anılacaktır), internet sitesi ziyaretçilerinin tabi oldukları gizlilik politikası

şartlarını ihtiva etmektedir.

2. Bir üyelik oluşturulurken tarafınızdan sunulan bilgiler, işbu Gizlilik Politikasına, 27/04/2016

tarihli 2016/679 sayılı Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğüne (GVKT) ve 24/03/2016

tarihli 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak veri

sorumlusu olarak Firma tarafından toplanmış ve işlenmiştir. Üye olarak siz de, diğer kişisel

verilerinin veri sorumlusu sayılacaksınız. Üyelerin kişisel verilerini toplamak, işlemek ve

Firmaya göndermek üzere geçerli yasal zemine sahip olduğunuzu garanti etmelisiniz.

Üyeler hakkındaki bu tür bilgileri göndererek, üyeleri bu hüküm ve koşulları bildiğini,

sonuçlarını anladığını, işbu hükümlere göre bu verilerin toplanmasına ve işlenmesine

kayıtsız şartsız olarak rıza gösterdiğini kabul edersiniz. Her türlü koşulda, işbu Politikaya

göre üyeden kişisel verilerinin toplanması ve işlenmesi için rızaları alınırken, rızanın yazılı

olarak alınması gerekmektedir.

3. Kişisel verilerin toplanması, işlenmesi, depolama yeri ve kullanılmasıyla ilgili ek bilgilere

ilişkin, lütfen Müşteri Temsilcisi ile iletişime geçin veya talebinizi Firmanın adreslerine

gönderin.

4. Üyenin adına seçilen ve rezerve edilen Hizmetlerin sağlanması için gerekli kişisel verilerinin

toplanması ve işlenmesi için rıza göstermesi üzerine; üye aşağıdaki hususlar hakkında

bilgilendirilmiştir.

4.1. Kişisel Veri Nedir? Kişisel veri, kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her

türlü bilgidir. (Örneğin isim-soyisim, e-posta adresi, pasaport numarası ve serisi v.b.

gibi)

4.2. Üyeler Hakkındaki Hangi Tür Bilgileri Toplayabiliriz Ve İşleyebiliriz: Web

Sitesine girdiğiniz, Müşteri Hizmetlerine ya da Firmaya başka bir şekilde

sağladığınız, sadece hizmetlerin sağlanması veya sizinle sözleşme ilişkisini

yürütmek için gerekli olduğu ölçüde üyeler hakkındaki tüm bilgileri alır ve muhafaza

ederiz. Buna ilave olarak kişisel veriler, bu Web Sitesini kullandığınızda otomatik

olarak toplanabilir ve işlenebilir (örneğin, çerez dosyalar aracılığıyla).

4.3. Web Sitesini kullandığınızda, aşağıdaki kişisel verileri toplar, alır, depolayıp muhafaza

eder ve işleriz: (Eğer bu tür veriler, seçilen hizmetin verilmesi için gerekliyse ve Sipariş

verilmesi esnasında Kurumsal/Bireysel Üye tarafından girildiyse):

 Adınız, unvanınız, soyadınız, doğum tarihiniz, cinsiyetiniz, uyruğunuz, cep telefonu

numaranız, posta adresiniz ve e-posta adresiniz;

 Kimlik tespiti için gerekli belgelere ilişkin veriler (örneğin, pasaportunuzun numarası

ve serileri, geçerlilik süresi);

 Ödeme kartınız üzerindeki veriler ve banka ödeme kartı bilgileri (ödeme kartı

numarası, geçerlilik süresi, CVC / CVV kodu, kart sahibinin adı);

 Sistem günlük dosyaları (IP adresi, tarayıcı tipi, bağlantı / çıkış sayfaları ve URL'ler,

tıklamanız sayısı ve Web Sitesi ile etkileşim şekliniz, alan adları, açılış sayfaları /

içeriği, görüntülenen sayfalar / içeriği, bilgisayar tanımlayıcı ve cihaz konumu);

 Ziyaretçinin girdiği içerikleri (Web Sitesine girdiğiniz geri bildirimler ve yorumlar);

 Ziyaretçinin davranışları (platformdaki eylemleriniz, girişinizin zamanı ve yeri,

yorumlar ve indirilen dosyalar);

 Web Sitesine gönüllü olarak girdiğiniz diğer bilgiler/veriler.

Bu kişisel veriler çerezler aracılığıyla toplanabilir (aşağıya bakınız).

 

2 / 4

 

4.4. Ayrıca mümkün olan en yüksek düzeyde hizmet sağlamak için "özel nitelikli" kişisel

verilerinizi (örneğin, sağlık durumunuzu veya dini inançlarınızı içeren bilgiler)

içerebilecek ek bilgiler de isteyebiliriz. Bu tür "özel nitelikli" kişisel verilerinizi kendi

inisiyatifinde ve açık rızası üzerine ve yalnızca hizmetin sağlanması bu tür ‘’özel

nitelikli’’ veriler olmaksızın imkânsızsa temin edilecektir. Emredici hukuk kurallarına

uygun olarak, bu tür özel nitelikli verilerinizin hizmetlerin sağlanması esnasında

üçüncü kişilere, Avrupa’ya ve Avrupa dışı dâhil yurtdışına aktarılması gerekebilir.

4.5. Reşit Olmayan Kişiler Hakkında Veri Toplama: Bu tür verilerin velileri veya yasal

temsilcileri tarafından verilmesine istinaden, Firma reşit olmayan kişilerin kişisel

verilerini yalnızca üyelik oluşturmak amacıyla işleyecektir. Eğer Firma, reşit olmayan

kişi tarafından velilerinin/yasal temsilcilerinin izni olmaksızın sağlandığının farkına

varırsa veya veliler/yasal temsilciler kişisel verilerin silinmesini talep ederse, bu tür

veriler makul bir zaman içinde silinecek ve Firma, reşit olmayan kişinin verilerinin

depolanmaması ve işlenmemesi için her türlü çabayı gösterecektir.

4.6. Otomatik Veri Toplama Ve Çerez Dosyalar: Çoğu web sitesi ve mobil uygulamalar

gibi, hizmetlerimizi ve Web Sitemizi en iyi şekle getirebilmek için, (çerezler Web

Sitesinin açıkça teknik işleyişi için gerekli olmadıkça) kullanımlarına (örneğin, Web

Sitemizdeki bir başlık ile) rıza verdiğiniz Web Sitesi kullanıcıları hakkındaki bilgileri ve

çerezleri otomatik olarak toplamasını kullanıyoruz.

Bu Web Sitesini kullanırken, Web Sitesini görüntülemek için kullandığınız cihazlarda

otomatik veri toplama yapılır. Bu veri toplama, örneğin, yazılımınız, işletim sisteminiz,

IP adresiniz, bağlantıların ve bu Web Sitesinin kaynağı, tıklattığınız web sayfaları, bu

Web sitesine erişmek için kullandığınız bağlantılar hakkındaki bilgileri kapsayabilir

(işlenen veri kategorileri hakkında ayrıntılı bilgi için yukarıya bakınız). Bu tür otomatik

veri toplama, Web Sitesi hizmetlerinin kullanımının sizin için tasarlanan tekliflerle

uyumlu hale getirilmesi ve olası hileli faaliyetlerin önlenmesi amacıyla

gerçekleştirilmektedir.

Bazı verilerin otomatik olarak toplanması ile "çerez" ve "web işaretçisi" teknolojilerinin

kullanımı, Web Sitesi'nin işlevlerini iyileştirir, Web Sitesinin hizmetlerinin en uygun

şekilde kullanılmasının geliştirilmesini sağlar ve ayrıca reklam ve pazarlama

kampanyalarının uygulanmasını değerlendirmemize ve sizin için ilgi çekici ve yararlı

olabilecek bilgileri sunmamıza yardımcı olur.

Web Sitesine ilk ziyaretiniz sırasında bilgisayarınızda veya başka bir cihazınızda

saklanabilen ‘’Çerezler’’ ve küçük metin dosyaları, bu ilk ziyaretiniz sırasında

bilgisayarınızı tanımamızı sağlar (örneğin, "Hesabım" bölümüne girmek için gerekli

olan verilerimizi kaydetmek amacıyla). Temel olarak (i) kişisel verileri toplamayan

fonksiyonel çerezleri ve (ii) kullanıcı trafiği ve etkileşimleri hakkında birleştirilmiş verileri

oluşturmamıza yardımcı olan çerezleri kullanırız. Bu, bize daha iyi işlevsellik ve

kişiselleştirilmiş reklam sunma fırsatı verir. Ayrıca, bu tür bilgileri bizim adımıza izleyen

güvenilir üçüncü tarafların hizmetlerini de kullanabiliriz. Cihazınızda, çerez raporlama

işlevini seçebilir veya tüm çerezlerin görüntüsünü kapatabilirsiniz. Ancak, çerezlerin

görünümünü kapatırsanız, bazı işlevler de devre dışı bırakılır ve hizmetlerimizden

bazıları düzgün olarak çalışmayabilir.

4.7. Google Analytics: Ziyaretçilerin Web Sitemizle nasıl etkileşimde bulunduğunu

anlamamıza yardımcı olan bir web analizi aracı olan Google Analytics'i kullanıyoruz.

Google Analytics şu verileri toplar: tarayıcı, cihaz türü, cihaz modeli, konum, ülke,

şehir, servis sağlayıcı, ekran çözünürlüğü (mobil cihazda), sitede geçirilen süre, dil,

işletim sistemi, işletim sistemi, sitede ziyaret edilen sayfalar hakkındaki bilgi. Web

Sitesinin kullanımıyla ilgili çerezler tarafından oluşturulan bilgiler (kullanıcının IP adresi

hakkındaki bilgi dâhil), Google tarafından Avrupa’da ve Avrupa dışı dâhil yurt dışında

(örneğin ABD'de) bulunan sunuculara aktarılıp depolanabilir. Google bu bilgileri, Web

Sitesinin kullanımının incelemesi, Web Sitesi'nin faaliyetleri ile ilgili raporların

 

3 / 4

 

hazırlanması ve diğer ek hizmetlerin sunulması için kullanır. Google bu bilgileri,

bilgilerin Google’dan kanunlara uygun şekilde istendiği veya bilgi işlenmesinin Google

adına yapılması durumlarında üçüncü taraflara sağlayabilir.

Google Analytics çerezlerinin işleyiş süresi 730 gün sonra sona erer (varsayılan

değer); dolayısıyla çerezler, bunları manuel olarak silmediğiniz takdirde, bu süre

boyunca cihazınızda saklanırlar. Google Analytics tarafından toplanan verilerinizi,

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/adresinde anlatılan şekliyle istediğiniz zaman

etkisiz hale getirebilirsiniz.

4.8. Müşterilerin Verilerini Nasıl Kullanıyoruz: Kişisel verilerinizi:

 Hizmetlerin sağlanmasını garanti altına almak ve ;

 Sunulan hizmetler ile ilgili sizinle iletişim kurmak

 Üyeliğinizin gerekliliklerini icra etmek, işlemek ve düzenlemek;

 Web Sitemizi ve Web Sitemizin hizmetlerini kullanırken destek ve müşteri hizmeti

sağlamak;

 Mevcut ve gelecekteki hizmetler ve teklifler hakkında bilgi vermek;

 Web Sitesinin işlevselliğini ve kalitesini iyileştirmek;

 Taleplerinize ve yorumlarınıza cevap vermek;

 Anketlerimize katılmanızı ve geri bildirim yapmanızı teşvik etmek;

 Ziyaretçilerimizin ilgisini çekebilecek hizmetleri belirlemek;

 Şikayetlerinizi ele alıp gözden geçirmek;

 Olası yasadışı veya hukuka aykırı eylemler hakkında sizi bilgilendirmek;

 Ziyaretçilerimizin beklentilerinin yerine getirilmesiyle bağlantılı olarak ortaya

çıkabilecek herhangi bir sorunu çözmek;

 Sözleşme yükümlülüklerimizi yerine getirmek için gerekli olan ve size bildirip

onayınızı alacağımız herhangi bir başka amaçla kullanmıyoruz. Eğer gerekliyse, yeni

verilerinizi işlenmesine başlanmadan önce onayınızı isteyeceğiz.

Ödeme kartı bilgileriniz, Web Sitesinde oluşturduğunuz üyelik ödemesinin onaylaması

için kullanılacaktır.

Lütfen unutmayın ki; Ziyaretçimiz bazı kişisel verilerini vermediyse, tarafımızdan

hizmet sağlanması mümkün olamayabilir.

Açık onayınızı aldıktan sonra, periyodik e-posta iletilerinin (promosyon e-postalarının)

yanı sıra hizmetlerimiz, özel tekliflerimiz, promosyonlarımız, kampanyalarımız ve ek

hizmetlerimiz hakkında bilgileri içeren web push mesajları göndermek için kişisel

verilerinizi de (adınız, e-posta adresiniz ve tercihleriniz dahil) işleyeceğiz.

Firmamız, size mümkün olan en üst düzeyde hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Bu

nedenle, onayınızı aldıktan sonra,hizmet verdiği alanda cevabı size e-posta ile

bildirebilir ve / veya sizi ilgilendirebilecek ve seçtiğiniz hizmetler ile ilgili olabilecek Web

Sitemizdeki listelenen eylemler hakkında size bilgi verebiliriz. Bu tür mesajları almak

istemiyorsanız, uygun seçeneği seçerek bunları reddedebilirsiniz.

4.9. Profil Çıkarma: Ziyaretçimizin onayına bağlı olarak; ihtiyaçlarınıza, tercihlerinize ve

ilgi alanlarınıza göre uyarlanmış teklifler sunmak için profil çıkarmak için tüketim ve

kullanım davranış verilerinizi karşılaştırabilir ve analiz edebiliriz. Teklifler, diğerlerine

ilaveten hizmetler hakkında indirim içerebilir. Teklifler, Firmanın ve iş ortaklarımızın

teklifleri anlamına gelir.

Profil çıkarma, Ziyaretçimizin ilgili bazı kişisel hususları değerlendirmek için kişisel

verilerin kullanılması ve özellikle ekonomik durum, sağlık, kişisel tercihler, ilgi alanları,

Müşterilerin güvenilirliği, davranışı, konumu veya hareketleri ile ilgili hususları analiz

 

4 / 4

 

etmek veya tahmin etmek için kişisel verilerin kullanılmasını içeren Ziyaretçimizin

kişisel verilerinin herhangi bir şekilde otomatik olarak işlenmesidir.

4.10. Verilerin İşlenmesi İle İlgili Yasal Dayanak : Yukarıda açıklanan kişisel verilerin

işlenmesi ile ilgili yasal dayanağımız, söz konusu kişisel verilere ve bunları

topladığımız belirli şartlara bağlı olacaktır. Bununla birlikte, genel olarak yalnızca şu

hallerde kişisel verileri işleyeceğiz: (i) hizmetleri sunmak veya sizinle sözleşme ilişkisini

yürütmek için kişisel verilere ihtiyacımız olduğu zaman (ii) sizin rızanızı aldığımızda,

veya (iii) Kişisel verilerin işlenmesi meşru menfaatimiz olduğu ve sizin

haklarınızı/haklarını geçersiz kılmadığı zaman.Bazı durumlarda, sizden kişisel verilerin

toplanması için yasal bir zorunluluğa da ihtiyaç duyabiliriz.

4.11. Veri Depolanması: Sizden topladığımız kişisel verileri, meşru bir ihtiyaç olduğumuz

yerlerde (örneğin, talep ettiğiniz bir hizmeti size sunmak veya yasal, vergisel veya

muhasebesel gerekliliklere uymak için) veya ilgili kanunlarda belirlenen sınırlama

süresince saklıyoruz. Kişisel verilerinizin işlenmesi için devam eden bir meşru bir

ihtiyacımız kalmadığı zaman, bu kişisel verileriniz sileceğiz veya anonim hale

getireceğiz veya bu mümkün olmazsa (örneğin kişisel verilerinizin yedekleme arşivinde

depolanması halinde) kişisel verilerinizi güvenli bir şekilde ve herhangi bir ek işlenme

yapmadan silinmesi mümkün olduğu ana kadar depolayıp izole edeceğiz. İzne dayalı

olarak veri işlenmesi durumunda, kişisel veriler iznin geri çekildiği/iptal edildiği ana

kadar işlenecektir.

4.12. Kişisel Verilerinizin Aktarılması: Seçtiğiniz hizmetlerin doğru bir şekilde sağlanması

için gerektiği kadarıyla kişisel verilerinizi, aşağıda belirtilen üçüncü şahıslara

aktarmaktayız, çünkü ilgili hizmetler bu tür bir aktarma olmaksızın sağlanamamaktadır:

- Bu Web Sitesindeki üçüncü taraflarca teklif edilen tüm hizmetler, Web Sitemizde

olduğu gibi gösterilir. Şirket aracılığıyla seçim yaptığınız hizmetleri yerine

getirilmesi için gerekli olmadıkça, Sağlayıcılara e-posta adresinizi vermemekteyiz.

Sağlayıcılar, bu tür verileri rezerve edilen hizmetlerin ziyaretçimize sunulması gibi

amaçlar veya Sağlayıcılar tarafından belirlenen diğer amaçlar için kullanabilir.

Başka türdeki kişisel verilerin kullanılması ve gönderilmesi bakımından Sağlayıcılar

hakkında başkaca herhangi sınırlama uygulamamaktayız. Bununla beraber, Web

Sitesinde seçim yaptığınız alanlarda hizmetleri yerine getiren her bir Sağlayıcının

kişisel verilerin korunması politikasını gözden geçirmenizi ve bilgi edinmenizi

önermekteyiz. Sağlayıcılar, Ziyaretçimiz hakkında ek bilgiler temin etmek ile ilgili

size yardımcı olmak veya taleplerinize cevap vermek amacıyla sizinle iletişime

geçebilir. Lütfen unutmayın ki; Sağlayıcının kişisel verilerin korunması politikasını

denetlememekteyiz ve yönetmemekteyiz.

- Hizmetleri sunan ve bizim adımıza hareket eden bağımsız operatörler (sağlayıcılar),

ödeme kartı verilerini işleyen operatörler, iş analistleri, müşteri hizmetleri

yöneticileri, pazarlama danışmanları, anket veya diğer teklifleri düzenleyen ve hileli

ödemelerin engellenmesi ile sorumlu olan uzmanlara Web Sitemizin düzgün

çalıştırılması için veya sizi ilgi alanınıza girebilecek online mesajlar göndermek için

gerekli ise kişisel verilerin bizim adımıza kullanılması için bağımsız operatörlere

ayrıca izin verebiliriz. Bağımsız operatörler, işlemleri için gerekli bilgileri temin

edebilir, toplayabilir ve bunlara erişebilir. Operatörlerin, bu tür verileri

aktarmak/paylaşmak, başka herhangi bir amaçla veya kendi amaçlarıyla kullanma

hakkı yoktur. Aynı şekilde bizim gibi, verilerin korunması hakkındaki aynı hükümlere

uymakla yükümlüdürler.

- Web Sitemizde ortaklaşa ürünleri ve hizmetleri sunduğumuz veya ürünlerin ve

hizmetlerin sahibi olan iş ortaklarımız , Talep edilen hizmetlerin belirli bir bağımsız

şirkete ait olup olmadığını görebilirsiniz. Bu durumda, yalnızca iş ortağımızın ismi

verilir veya bizim adımızın yanında olur. Bir iş ortağımızın hizmetlerini alırsanız

ziyaretçi bilgilerini bu iş ortağımızla paylaşmamız mümkündür. Lütfen unutmayın ki;

 

5 / 4

 

bu tür iş ortaklarının kişisel verilerin korunması politikasını denetlememekteyiz ve

yönetmemekteyiz.

- Müşterilerin kişisel verilerini; Firma İştirakleriyle, temsilcileriyle, görevlileriyle,

acenteleriyle, işçileriyle veya Firmanın ortaklarıyla hüküm ve koşulları yerine

getirmek amacıyla ve sipariş edilen hizmetlerin verilmesi için gerekli olduğu ölçüde

paylaşabiliriz.

Eğer mümkünse; hizmetlerin verilmesi amacıyla ziyaretçilerimizin kişisel verilerini,

veri sorumlusu www.sleepintime.com Yeşil Sağlık ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi

Hizmetleri olan bir veri dosyasına dahil edileceğiniz kabul edersiniz.

Yurt Dışına Veri Transferi: Ziyaretçi, talep ettiğiniz hizmetlerin sağlanması

amacıyla, Firmanın, kendi kişisel verilerini sipariş edilen hizmetlerin uygun düzeyde

sağlanabilmesi amacıyla şirketinizin bulunduğu ülke, Türkiye veya Avrupa dışındaki

alıcılara aktarabileceğini onaylar ve kabul eder. Böylelikle, ziyaretçinin kişisel

verilerine, Avrupa Ekonomik Alanında sağlandığı ile aynı düzeyde kişisel verilerin

korunmasını sağlamayan (yeterli korumanın bulunmadığı) ülkelerdeki Firma

iştirakleri ve veri işlemcileri veyahut hizmet sağlayıcıları tarafından erişilebilir.

Müşterileri kişisel verilerinin depolanması ve işlenmesi, Şirket ve dünyanın herhangi

bir ülkesinde (Avrupa Birliği veya Avrupa Ekonomik Alanı, ABD, Kanada dâhil, fakat

bunlarla sınırlı olmamak üzere) bulunabilecek olan operatör veya bağımsız

yükleniciler tarafından gerçekleştirilebilir.

Bu nedenle, Firma, uygulanabilir olduğunda, kişisel verilerin korunması hakkında

kanun ile, özellikle Avrupa Komisyonu tarafından yayınlanan Standart Sözleşme

Maddeleri ile veya aktarılan verilerin alıcısının bulunduğu ülkede yeterli koruma

olduğunu belirten Avrupa Komisyonu kararı ile hüküm altına alınan yeterli düzeyde

kişisel verilerin korunmasını sağlamak için gerekli olan ve ziyaretçinin kişisel verilerinin

alıcılarına ilişkin tüm makul tedbirleri alacaktır.

Herhangi bir yurt dışına veri aktarımı, Sözleşmenin hüküm ve koşullarına, bu

hükümlere ve sipariş edilen hizmetin şartlarının yerine getirilmesi için gerekli olan veri

kategorileri ve alıcılar ile sınırlıdır.

 

5. Kişisel Verileriniz Nasıl Koruyoruz: Firma, ziyaretçilerimizin kişisel verilerinin gizliliği ve

korunması için tüm makul tedbirleri alır ve olası kaybı, suiistimali, yetkisiz erişimi ve açığa

çıkarmayı, değiştirme veya yok etmeyi engellemek için genel organizasyonel ve teknik

güvenlik standartlarını uygular. Bilgi alanındaki özellikler ve tehditler dikkate alınarak; Firma,

ziyaretçilerimizin verilerinin kesin bir korumasını garanti etmez. Ancak Firma, kişisel verilerin

korunması için elinden gelen çabayı olası en yüksek seviyede gösterecektir. Kişisel verilerin

korunması ile ilgili mevzuatların gerekliliklerine, Web Sitesindeki ödeme işlemine ilişkin

(Alışveriş güvenlik standartlar ile ilgili) gerekliliklere ve Şirketin veri koruması hakkındaki iç

gizlilik politikasına uymaktayız.

6. Müşterinin Hakları: KVKK ve GVKT ile diğer yürürlükteki kanunlar çerçevesinde;

- Kişisel verilere erişmeyi talep etme;

- Kişisel verilerin işlenmesinin sınırlanmasını;

- (profil çıkarma dahil) kişisel verilerin işlenmesine itiraz etme;

- Veri taşınabilirliği talep etme;

- Kişisel verilerinin işlenmesi için verdiği izni geri alma;

- Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme;

- Kİşisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme;

- Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını

öğrenme;

- Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme;

- Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme;

- Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme;

 

6 / 4

 

- Silme ve düzeltme istemlerinin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini

isteme;

- İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin

kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme;

- Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın

giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Bu tarz taleplerin olması durumunda, lütfen Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçin ve/veya

talebinizi Firmanın adresine gönderin.

Eğer Üye, mahremiyet haklarının ihlal edildiğini düşünürse, KVKK uyarınca yasal haklarını

kullanabilir.

Çıkabilecek her türlü ihtilafta Bakırköy Mahkemeleri yetkilidir.